JSport.roJSport.ro

După aproape trei etape disputate a venit şi prima mare surpriză în Liga a IV-a.

CFR Dej a reuşit, sâmbătă după-amiaza, să câştige pe terenul Olimpiei Gherla, scor 2-1.

Un rezultat surprinzător, având în vedere atât diferenţa de puncte şi de lot din finalul sezonului trecut, dar şi cele două eşecuri ale dejenilor în primele două etape. Ratările mari ale gherlenilor din prima repriză şi o schimbare totală în atitudinea oaspeţilor în a doua parte au dus, însă, la cel mai neaşteptat rezultat al acestui început de sezon.

În prima repriză, doar Szabo a reuşit să înscrie pentru gherleni, în primul rând datorită prestaţiei portarului CFR-ist, Ciotlăuş, iar în partea a doua Tarţa şi Groşan au profitat de ocaziile create şi au întors scorul.

„Am ratat foarte mult, trebuia să fie 3-0 la pauză cel puţin. Din păcate, nu am jucat nimic în a doua repriză. Nu pot să zic că rezultatul e meritat, noi am jucat o repriză, ceilalţi a doua repriză”, a spus preşedintele gherlenilor, Csaba Kilin.

„Prima repriză a fost slăbuţă, iar dacă Gherla ne conducea cu 3 sau 4-0 la pauză nu ne supăram. Am avut un portar bun, transferat în această săptămână, şi datorită lui scorul a fost doar 1-0. În repriza a doua, în schimb, am văzut ce mi-aş dori să văd tot timpul, de la început până la sfârşit: atitudine. Băieţii şi-au dorit să câştige, iar în repriza a doua puteam noi marca patru sau cinci goluri. Cred că un egal era mai echitabil, ca să fiu corect, dar norocul a fost de partea noastră. În alte meciuri dominam şi pierdeam. Atitudinea a făcut diferenţa la acest meci”, a declarat şi antrenorul dejenilor, Darius Boldor.

Olimpia Gherla

Sălăgean
Csiki
Mălinaş
Sîmboan P.
Sîmboan An.
Gorgan
Mureşan
Coldea
Dascăl
Dani Zoltan
Szabo

Au mai intrat: Benko, Vădan, Sacu, Fodor, Divricean. Antrenor: Adrian Trif

CFR Dej

Ciotlăuş
Popan
Boldor
Todică
Rus An.
Mureşan D.
Dican
Platon
Farkas
Groşan
Tarţa

Au mai intrat: Cociş Em., Poleac, Matei. Antrenor: Darius Boldor

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.