JSport.roJSport.ro

Problemele pe care CFR Cluj le-a întâmpinat la transferul mijlocaşului Claudiu Bumba, acesta din urmă aflându-se în proces cu fostul său club, Hapoel Tel Aviv, i-a forţat pe oficialii din Gruia să renunţe la jucător.

Deşi a evoluat în câteva meciuri amicale pentru CFR în cantonamentul din Cipru, ardelenii nu au mai dorit să aştepte „cartea verde” pentru a-l putea legitima pe Bumba, şi au „pasat” această problemă celor de la Dinamo, care şi-au manifestat interesul pentru jucător.

Conform gsp.ro, mutarea este ca şi realizată, iar Bumba este aşteptat să facă vizita medicală în următoarele zile.

„Transferul la CFR a căzut din cauza administratorului judiciar. Eu m-am înţeles cu cei de acolo, dar el nu a vrut să semneze actele. Sunt foarte supărat. El îmi spunea să vin cu o hârtie de la TAS ca să pot să semnez cu ei. Nici nu mai înţeleg. Probabil nu a vrut să îşi asume nici un risc, deşi nu era vorba de aşa ceva”, a explicat Claudiu Bumba, pentru fanatik.ro, motivele pentru care nu va mai juca la CFR.

Clujenii vor rămâne, astfel, cu un singur transfer făcut în această pauză competiţională, Ciprian Deac urmând să joace din nou în tricoul alb-vişiniu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.