JSport.roJSport.ro

Surpriza acestui început de retur în Liga a IV-a vine de la Viile Dejului, acolo unde antepenultima clasată a câştigat, 3-1, meciul cu ocupanta locului al doilea, Olimpia Gherla.

Gazdele s-au impus după un joc în care s-au autodepăşit, determinarea avută de elevii lui Sabin Coc făcând diferenţa în acest meci, Olimpia nereuşind să câştige, încă, în retur. Alin Tarţa, Mihai Mureşan şi Radu Trif au fost marcatorii dejenilor în acest meci, pentru gherleni reuşind să egaleze scorul, la un moment dat, Ovidiu Bondor.

Bucuria a fost foarte mare în tabăra nou-promovatei, care a reuşit să învingă o echipă „doborâtă” doar de Universitatea Cluj până acum.

„Băieţii au jucat senzaţional, a fost meci de Liga a II-a chiar pot să zic. Am făcut câteva transferuri în această iarnă şi asta s-a văzut. Am început să facem şi două antrenamente pe săptămână, iar ce am pregătit acolo s-a făcut astăzi şi pe teren. Am ratat foarte mult în prima repriză, puteam să marcăm şi mai mult, determinarea şi grupul unit făcând azi diferenţa. Am luptat să ne facem jocul, am primit un sprijin şi de pe margine de la un antrenor foarte motivat şi am reuşit să câştigăm”, ne-a declarat preşedintele dejenilor, Cosmin Groza.

„Noi am jucat destul de slab, cauzele au fost mai multe, însă nu vrem să căutam scuze. Trebuie să strângem rândurile, să ne adunăm, pentru că aceşti băieţi au dus echipa acolo sus şi tot ei trebuie să o menţină. Trebuie să învăţăm şi din înfrângeri, unitatea se vede la greu, nu e un capăt de ţară pentru noi, suntem în grafic. A fost o victorie meritată a gazdelor, îi felicit, au avut dăruire, au profitat şi de greşelile noastre, dar mi-aş dori să aibă aceeaşi ambiţie cu toate echipele cu care vor juca de-acum încolo”, ne-a spus şi omologul său de la Olimpia, Csaba Kilin.

Victoria de astăzi o urcă un loc pe AS Viile Dejului, care trece peste Industria Sârmei în clasament, în timp ce Olimpia Gherla rămâne pe locul doi, însă mai are doar un punct deasupra celor de la Sticla Turda.

AS Viile Dejului

Ruţă
Bota
Mureşan An.
Toma
Tarţa
Popa I.
Trifu
Iţic
Mureşan M.
Farcaş
Fl. Vasile

Au mai intrat: Lăzărescu, Nemeti, Popan, Bujan. Antrenor: Sabin Coc

Olimpia Gherla

Hossu
Pop Fl.
Popovici
Pop S.
Stupinean
Prodan
Mureşan
Dascăl
Sămărtean
Bondor
Fodor

Au mai intrat: Magdaş, Gliga, Nicolas, Codorean. Antrenori: Laur Aştilean, Alexandru Felfalusi

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.