JSport.roJSport.ro

IMG_1646Fotbalistul echipei CFR Cluj, Alexandru Păun, a pierdut titlul de „revelaţia anului” în fotbalul românesc, distincţie acordată, vineri seara, în cadrul unei noi ediţii a Galei Fotbalului Românesc.

Deşi se afla, la un moment dat, în pole-position pentru acest premiu, Păun pare să fi fost depăşit pe final de proaspătul internaţional al celor de la CSU Craiova, Andrei Ivan, mijlocaşul oltenilor urcând pe scenă pentru a-şi ridica premiul.

„Păun a câştigat detaşat voturile, dar nu s-a ţinut cont. Măcar să nu mai bage sistem de votting dacă nu îl respectă”, au comentat, nemulţumiţi, fanii CFR-ului rezultatul votului de vineri seara. Totuşi, nu este exclus ca pe Alex Păun să-l fi tras în jos în preferinţele microbiştilor din România şi rezultele nesatisfăcătoare ale echipei sale din ultima perioadă, dar şi faptul că tânărul mijlocaş a fost, mai degrabă, rezervă în tot acest timp.

La gala desfăşurată vineri, cel mai bun jucător al anului a fost desemnat Constantin Budescu, cel mai bun antrenor a fost Constantin Gâlcă, iar Felix Grigore, de la CSU Craiova, a primit titlul de cel mai bun preşedinte de club.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.