JSport.roJSport.ro

Vulturul Mintiu-Gherlii a realizat surpriza primei etape a returului Ligii a IV-a, câştigând meciul cu Olimpia Gherla de pe teren propriu, 2-1.

Mai pragmatici decât adversarii lor, jucătorii Mintiului au ştiut perfect şi cum să-i blocheze pe elevii lui Adrian Trif, fiind depăşiţi doar o dată, când scorul era 2-0, în ultimul minut.

De altfel, Mintiul a început perfect meciul de astăzi, Lehene deschizând scorul în minutul 5, acelaşi atacant al Vulturului profitând de încă o greşeală în apărarea gherlenilor şi marcând pentru 2-0 până la pauză. Din ocaziile create la poarta lui Farcaş, oaspeţii au transformat doar una, în partea secundă a meciului, după ce portarul Mintiului a fost înlocuit din cauza unei accidentări, Codorean înscriind pentru Olimpia.

Până la finalul jocului nu s-a mai marcat, iar victoria Vulturului a urcat formaţia lui Lucian Roman peste cealaltă echipă a Gherlei în clasament. Înfrângerea de astăzi a avut efect, însă, şi asupra locului ocupat de Olimpia, galben-albaştrii fiind depăşiţi acum de CS Floreşti, graţie golurilor mai multe înscrise de floreşteni.

„Băieţii au jucat toţi cu determinare, au luptat, pe un teren moale, dar am avut şi ocazii şi dacă era 3 sau 4-0 nu era mult. Am ratat şi singur cu portarul în repriza a doua, dar ne-am apărat şi foarte bine, ca CFR-ul, şi am obţinut o victorie meritată”, a spus unul dintre oficialii Vulturului, Gavril Grigoreanu.

„Nu am ce să le reproşez băieţilor. S-au dăruit, dar am făcut două greşeli şi am luat două goluri. Sunt dezamăgit, am ratat mult şi diferenţa s-a făcut că ei ne-au prins şi ne-au marcat de două ori, iar noi am avut vreo şase-şapte ocazii în prima repriză. Terenul a nivelat şi valorile, iar ei s-au dăruit, au prins curaj şi au câştigat”, a declarat, de cealaltă parte, preşedintele Olimpiei, Csaba Kilin.

Mai jos puteţi vedea şi cum arată clasamentul la zi în Liga a IV-a, cu două meciuri rămase de jucat din etapa a 16-a, ce vor avea loc în weekendul viitor.

Vulturul Mintiu-Gherlii

Farcaş Ad.
Maxim
Teglaş
Csiki
Brehar M.
Brehar Fl.
Takacs
Rus Al.
Olteanu
Morar
Lehene

Au mai intrat: Bouros, Rus S., Marinescu, Lenghel. Antrenor: Lucian Roman

Olimpia Gherla

Drăgan
Gliga
Sacu
Popovici
Sîmboan An.
Dani Zoltan
Mureşan
Coldea
Pop S.
Salac
Szabo

Au mai intrat: Gorgan, Pop Vl., Stupinean, Codorean. Antrenor: Adrian Trif

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.