JSport.roJSport.ro

Etapa a 23-a a Ligii a IV-a a început cu un rezultat surpriză având în vedere pretenţiile celor două echipe, dar oarecum normal după aspectul jocului.

CSM Câmpia Turzii a câştigat cu 2-0 în faţa Unirii Iclod, ocupanta poziţiei secunde în clasament, după ce a primit 12 goluri la Floreşti, runda trecută.

Motivată pentru a demonstra că a fost doar un accident acum o săptămână, echipa lui Valentin Şandru a jucat perfect acest meci. Tudor Oltean, în prima repriză, şi Dan Ştefan în partea secundă au fost cei doi marcatori, însă gazdele au mai ratat alte câteva situaţii bune.

Fără patru jucători importanţi, printre care şi suspendatul Cupşa, Iclodul a suferit în ofensivă, acolo unde a avut o singure ocazie mare, prin Dîrjan. Posesia nu i-a ajutat foarte mult pe oaspeţi, iar meciul s-a terminat 2-0 pentru Câmpia Turzii, care duce o luptă intensă cu Arieşul Mihai Viteazu şi Sporting Apahida pentru locul patru în clasament. De partea cealaltă, Iclodul ar putea pierde locul doi în această etapă, în favoarea Someşului Dej.

Nou-promovata va juca mâine cu Arieşul Mihai Viteazu şi cu o victorie va trece peste Unirea. De asemenea, liderul CS Floreşti se poate distanţa la cinci puncte de Iclod, roş-albaştrii având mâine meci cu CFR Dej, în deplasare.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.