JSport.roJSport.ro
foto: lr21.com.uy
foto: lr21.com.uy

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne a forţat la limită regulamentul intern şi a amânat pentru a treia oară o decizie, numărul maxim permis de legile instanţei elveţiene.

Astfel, CFR Cluj va şti abia la finalul lunii viitoare dacă îşi va primi înapoi cele şase puncte luate de către FRF, TAS stabilind pentru 29 februarie ultima dată limită. Potrivit Digisport, în acea zi de luni va avea loc ultimul meci al sezonului regulat, asfel că tribunalul elveţian va fi cel care va stabili clasamentul final în Liga I, înaintea intrării în play-off.

Tot atunci şi Petrolul Ploieşti îşi va afla soarta, însă prahovenii vor juca 100% în play-out chiar dacă îşi vor primi înapoi cele şase puncte. În acest moment, CFR Cluj ocupă locul 10 în Liga 1, la 11 puncte în spatele celor de la ASA Târgu Mureş, aflaţi pe primul loc care duce în play-off.

Reamintim, prima amânare a survenit în 30 noiembrie, clujenii primind abia după o săptămână hârtia prin care se arăta că verdictul va fi dat la finalul lunii decembrie. Mai apoi, acesta a fost amânat pentru a doua oară, un nou termen stabilindu-se pentru 29 ianuarie, însă astăzi TAS-ul a hotărât o a treia amânare, astfel că ardelenii vor disputa ultimele trei meciuri din sezonul regulat fără să aibă cele şase puncte în plus în clasament.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.