JSport.roJSport.ro
foto: arhivă

Ultimele meciuri ale zilei în etapa a 20-a a Ligii a IV-a s-au disputat pe stadionul „Municipal” din Gherla.

Recunoscut pentru faptul că nu se află în cea mai bună formă, terenul din parcul municipiului clujean a suportat, însă, două meciuri spectaculoase.

Olimpia Gherla a câştigat un punct, după aspectul jocului, cu Universitatea Cluj 2, 1-1, în timp ce Armenopolis Gherla a scăpat trei puncte printre degete cu Viitorul Feleacu, după ce a condus cu 3-0 la pauză.

De la ora 15:00, elevii lui Adrian Trif au avut un examen dificil împotriva echipei a doua a Universităţii Cluj. După 0-0 la pauză, gherlenii au marcat primii în minutul 54 prin Bondor, dar mai apoi tinerii jucători ai lui Călin Sălăgean au preluat autoritar controlul meciului. Doar Vlad Marin a reuşit să înscrie însă pentru „U”-işti, care au ratat alte câteva ocazii importante la poarta lui Drăgan, intervenţiile acestuia şi imprecizia la finalizare a alb-negrilor făcând ca scorul să rămână nemodificat până la final.

După o oră a început meciul dintre Armenopolis Gherla şi Viitorul Feleacu, încheiat tot cu o remiză, dar mult mai spectaculoasă, 3-3. Gazdele, care au început cu şapte juniori în primul 11, au avut o repriză perfectă. Bocoş, Gârda şi Precup au marcat pentru 3-0 la pauză şi se părea că Armenopolis va obţine o victorie şi de orgoliu, în faţa foştilor ei jucători. Stan David şi colegii săi care evoluează acum pentru Feleacu nu au renunţat la luptă însă, şi au controlat în mare parte repriza secundă.

Chiar cel poreclit „Duţu” a fost unul dintre marcatorii Feleacului, Chesnoiu şi Bălan fiind cei care au înscris celelate două goluri, ultimul în minutul 89, şi au adus un punct care părea puţin probabil la pauză.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.