JSport.roJSport.ro

img_3992Meciul dintre CFR Cluj şi ACS Poli Timişoara s-a jucat pe un teren îngheţat, jumătate din el fiind şi sub un strat de zăpadă.

Starea în care acesta s-a prezentat a influenţat şi rezultatul final, la sfârşitul partidei ambele echipe dând vina pe suprafaţa de joc.

Antrenorul clujenilor, Vasile Miriuţă, a explicat că instalaţia de încălzire de sub gazon a fost pornită cu 24 de ore înainte de meci, însă ea nu ar fi făcut faţă temperaturilor scăzute.

“Pe un asemenea teren nici nu poţi juca fotbal, cu toate că s-a dat drumul la căldură încă de duminică, de când am făcut noi antrenament, dar la minus 12 grade sau cât a fost nu s-a putut dezgheţa. Vâtcă, am văzut în vestiar, avea sânge pe ambele coate. Pe un astfel de teren e mai bine să joci în deplasare, dar e bine că am luat un punct şi ne-am mai distanţat un pic de celelalte echipe. Altfel era acest meci dacă am fi reuşit să marcăm în primele minute, dar e important că am dat gol până la pauză, pentru că la 0-2 era foarte greu să mai revenim. La final le-am spus băieţilor să ridice capul, mergem mai departe, am făcut o grămadă de puncte până acum, trebuie să uităm ce s-a întâmplat şi să ne pregătim pentru ce urmează”, a declarat antrenorul clujenilor.

În stilul său caracteristic, tehnicianul bănăţenilor, Ionuţ Popa, a asemănat terenul de aseară cu ţara în care trăim, amintind şi de alegerile parlamentare.

“A fost un meci stabilit de acest teren infernal. În condiţiile în care nu reuşim, ca şi ţară, să ne punem la punct sub nicio formă, în fotbal ajungi să joci pe asemenea terenuri. Nimeni nu ţine cont că se pot produce accidente, iar la noi viaţa merge înainte spre nişte alegeri fabuloase, în care triumfă România noastră frumoasă şi bogată. La următoarele meciuri sper să fie zăpada de un metru, să putem juca cu clăpari, iar fotbalul nostru să meargă cât mai sus în eficienţă”, a comentat ironic, după meci, antrenorul timişorenilor.

Partida de aseară a fost ultima din acest an pe teren propriu, în Liga I, pentru CFR Cluj, săptămâna viitoare, cu Poli Iaşi, ardelenii având meci în Cupa României.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.