JSport.roJSport.ro

foto fotbalUniversitatea Cluj nu s-a înscris încă în Liga a IV-a, dar Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Cluj a prelungit termenul care expira în această săptămână.

Primarul Emil Boc a semnat abia vineri contractul de licenţă exclusivă a mărcii, care permite înscrierea în campionat a „şepcilor roşii”, după ce Consiliul Local a votat, cu o zi înainte, transferul mărcii U către noua societate. Având în vedere situaţia specială a clubului „şepcilor roşii”, AJF Cluj a hotărât să le mai dea un răgaz de cel puţin două zile oficialilor lui „U” pentru ca aceştia să poată întocmi documentele legale de înscriere.

De menţionat că fiecare club are dreptul să treacă în formulare şi două stadioane pe care va disputa meciurile considerate pe teren propriu, Cluj Arena şi terenul de iarbă din parcul Babeş urmând să fie variantele Universităţii.

De situaţia lui „U” au profitat, însă, şi două echipe care nu au reuşit să se înscrie până vineri, Atletic Olimpia Gherla şi Someşul Apahida anunţându-şi interesul pentru a participa în următoarea ediţie de campionat. Dacă formaţia de la marginea Clujului este o obişnuită a Ligii a IV-a, Olimpia Gherla reprezintă o noutate faţă de campionatul trecut, cele două formaţii fiind aşteptate, la rândul lor, să se înscrie săptămâna viitoare.

Cel mai probabil, 14 echipe vor fi la startul campionatului, care va începe în 3 septembrie. Locul 1 la finalul sezonului va juca un meci de baraj pentru promovarea în Liga a III-a cu o campioană din alt judeţ.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.