JSport.roJSport.ro

La sediul Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a avut loc, vineri, Adunarea Generală a cluburilor din Liga a III-a, „U” Cluj, Sănătatea Cluj, Unirea Dej, CFR Cluj şi Unirea Jucu având reprezentanţi.

Chiar dacă oficialii FRF încă nu au prezentat componenţa seriilor următorului sezon, s-a anunţat în cadrul şedinţei că tragerea la sorţi a programului competiţional va avea loc miercuri, 16 august, cu nouă zile înaintea primului meci oficial al Ligii a III-a.

Astfel, echipele clujene vor mai avea de aşteptat încă aproape două săptămâni pentru a-şi afla adversarii, o explicaţie în acest sens fiind şi iminenta retragere a unor formaţii din campionat, Şurianu Sebeş, FC Zalău sau Unirea Jucu având şanse mici de a mai lua startul, deşi s-au înscris.

Pe de altă parte, preşedintele Unirii Alba Iulia, Mihai Dăscălescu şi cel al formaţiei ACSO Filiaşi, Florin Spânu, au fost aleşi să reprezinte Liga a III-a în Comitetul Executiv al FRF, iar oficialii Federaţiei au anunţat şi că fiecare club va primi 15 mingi de joc.

Dacă echipele vor mai aştepta câteva zile pentru aceste mingi, echipele au primit, astăzi, câte o cameră de filmat de la FRF, astfel că sunt obligate să îşi filmeze meciurile de pe teren propriu în următorul sezon.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.