JSport.roJSport.ro

Etapa a 25-a a Ligii a IV-a a continuat cu trei meciuri în această dimineaţă, derby-ul fiind la Triteni, între cele două „Uniri” din campionat.

Formaţia lui Andrei Pintilie a câştigat cu 3-1 meciul împotriva Iclodului, Triteniul confirmând forma bună pe care o traversează.

De altfel, antrenorul jucător al gazdelor a înscris şi de această dată, după foarfeca de la Câmpia, Pintilie marcând acum cu călcâiul. Bărbos şi Nemeş au înscris şi ei pentru gazde, o victorie care duce Triteniul la patru puncte în faţa Iclodului. De altfel, trupa lui Călin Tripon nu traversează deloc cea mai bună perioadă, trei eşecuri la rând având alb-vişiniii, între ele „strecurându-se” o victorie fără joc cu Viitorul Mihai Georgescu.

Sticla Arieşul Turda îşi vede în continuare de treabă în fruntea clasamentului, câştigând astăzi cu 5-1 în faţa celor de la CSM Câmpia Turzii. Valoarea şi pregătirea fizică superioară s-au văzut şi în acest meci, Silaghi, David, Bituleanu, Marcu şi Mărie marcând în poarta „sârmarilor”, pentru a 22-a victorie a trupei lui Artur Podar.

Sebastian Moldovan a marcat golul echipei din Câmpia Turzii, care a rămas cu 34 de puncte în clasament şi conduce plutonul ultimelor opt echipe ale campionatului.

Cel mai tensionat meci al zilei a fost la Viile Dejului, acolo unde Sporting Apahida s-a impus cu 3-1. Prima repriză a fost a gazdelor, însă, care au şi deschis scorul conform cursului jocului prin Borşan, iar după pauză, la 1-1, Banias a văzut al doilea cartonaş galben. Rămaşi în 10, dejenii au cedat tot mai mult pe teren, iar dubla lui Ciotlăuş şi golul lui Chiorean au adus trei puncte mari pentru oaspeţi, mai ales după cum a decurs prima repriză.

De menţionat că ultimul gol a fost marcat de Sporting din penalty, după ce Toderean a luat roşu în urma unui fault dur. Silaşi a intrat în poartă, dar nu a avut nicio şansă la lovitura de la 11 metri, iar dejenii au pierdut un meci după care au multe regrete.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.