JSport.roJSport.ro

George Ţucudean va reveni în lotul CFR-ului la meciul cu Sepsi, după mai bine de o lună de pauză.

Despre atacantul clujenilor s-a spus că a avut probleme cu inima, în timp ce clubul a comunicat că Ţucudean s-a confruntat cu o problemă musculară.

Până la urmă, ambele variante au fost adevărate.

„Înaintea meciului cu Viitorul am făcut o leziune la muşchi şi am considerat că e mai bine să nu forţez şi să păţesc ceva mai rău. A reieşit că am o ruptură fibrilară, care m-a scos din circuit. Este adevărat că am avut probleme şi cu inima, dar nu foarte grave. Ce am avut eu au 80% din oameni. Sunt extrasistole pe care eu le făceam în efort. Am jucat aşa patru luni cu ele, dar nu erau periculoase. Pe la câţi doctori am fost, toţi mi-au spus că nu sunt periculoase. Dar am vorbit cu familia şi am profitat de această pauză şi am mers să fac un consult amănunţit la Viena. Foarte mulţi jucători au aşa ceva. Nu te naşi cu ele, mie mi-au apărut şi nu se ştie cauza. Pe fond de stres poate, o răceală, o infecţie… Cei de acolo mi-au spus să fac o ablaţie şi că această intervenţie mă va scoate din circuit vreo 10 zile. Am vorbit cu familia şi cu cei din club şi am ales această variantă, profitând şi de pauza pe care oricum o aveam. A fost o intervenţie uşoară, nu s-a întâmplat nimic”, a spus astăzi Ţucudean.

Deşi atacantul a spus că e pregătit să joace chiar şi 90 de minute, Dan Petrescu este de altă părere. „Nu cred că e pregătit mai mult de 30-40 de minute. Are nevoie de un meci. Să vedem dacă intră în următorul joc”, a spus Petrescu. „Eu sunt pregătit să joc, pentru că am antrenamente multe. Nu stă CFR în Ţucudean, sunt 27 de jucători în lot şi trebuie să joace toată lumea”, a mai declarat golgheterul CFR-ului.

Meciul cu Sepsi va fi sâmbătă, de la ora 21:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.