foto: turdanews.net

Sticla Arieşul Turda a terminat la egalitate, 1-1, meciul cu ACS Comuna Recea, din etapa a 14-a a Ligii a III-a.

Jucătorii lui Constantin Olariu au luat un punct important din meciul cu liderul campionatului şi au ajuns la 9 meciuri consecutive fără înfrângere.

Partida de la Turda a fost una activă la ambele porţi, cu Paleoca şi Varodi cel mai aproape de gol în tabăra alb-roşilor pe durata primei reprize. Jocul bun al turdenilor a dat roade în minutul 51, atunci când Cobârzan a deschis scorul după o acţiune personală finalizată din interiorul careului.

Acelaşi jucător venit de la Universitatea Cluj a fost aproape să înscrie şi golul al doilea, însă Bota s-a opus. A venit, în schimb, golul unui alt fost jucător al “şepcilor roşii”, doar că în poarta turdenilor. Adrian Micaş a prins un şut perfect din afara careului şi l-a învins pe Rareş Pop.

Până la final, ambele formaţii au mai avut câte o ocazie mare de gol, însă meciul s-a terminat la egalitate, iar Turda a luat un punct de moral. Acesta, însă, nu i-a ajutat pe clujeni şi în clasament, acolo unde Metalurgistul Cugir i-a depăşit chiar înaintea meciului direct, de săptămâna viitoare.

Sticla Turda

Pop R.
Marcu
Cocoară
Cordoş
Cimpoeşu
Varodi
Cobârzan
Savu
Ititesc
Paleoca
Bria

Au mai intrat: Fl. Dan, Selegean, Tothăzan, Băeţan. Antrenor: Constantin Olariu

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte