JSport.roJSport.ro

Ultima etapă a turului Ligii a IV-a a programat, sâmbătă dimineaţă, patru meciuri cu impact direct atât în fruntea clasamentului, cât şi în subsolul ierarhiei.

Sticla Arieşul Turda a avut derby doar pe hârtie cu Unirea Iclod, liderul neavând nici o problemă pe teren, mai ales în repriza secundă, scor final 7-0.

Elevii lui Artur Podar au condus cu 2-0 la pauză, după o repriză începută cu o ratare a Iclodului şi în care oaspeţii au fost prezenţi cu adevărat în meci. Doar o echipă a existat în partea secundă pe teren, golul al treilea al turdenilor lovind din plin în moralul adversarilor. Fără câţiva jucători importanţi şi doar cu o rezervă pe bancă, Unirea a căzut complet în repriza a doua, pe care a terminat-o şi în nouă oameni, din cauza accidentărilor. Sticla Arieşul Turda a trecut cu brio un alt test important al campionatului şi a rămas mare favorită la promovare.

Florin Dan a înscris o dublă, Silaghi, David, Chişu, Lăkătuş şi Bituleanu fiind ceilalţi marcatori ai gazdelor. Turdenii au încheiat turul Ligii a IV-a cu şase puncte peste principala urmăritoare, Olimpia Gherla, aceasta obţinând o victorie extrem de dificilă la Gilău, 1-0.

Someşul a fost o nucă mult mai tare decât sperau gherlenii înaintea jocului, unicul gol al meciului fiind marcat de Mihai Sabo, în a doua repriză. Pe un teren dificil, dar şi pe fondul unui joc mai slab al oaspeţilor, Olimpia şi-a făcut treaba, însă, şi a încheiat turul pe locul secund în clasament. Gilăuanii, în schimb, au căzut pe penultimul loc în ierarhie, în cel mai slab sezon al clubului de până acum.

Cel mai nebun meci al acestei etape s-a disputat la Câmpia Turzii, acolo unde Arieşul Mihai Viteazu a câştigat cu 4-3. Şase din cele şapte goluri au fost marcate în prima repriză, gazdele conducând cu 2-0 după 10 minute. Golurile lui Cîmpean şi Sebastian Moldovan, primul din penalty, au fost anulate în alte 10 minute de către Radu Danciu, atacantul Arieşului izbutind o dublă, ultimul gol tot din lovitură de la 11 metri.

În minutul 39, Dan Ştefan şi-a readus echipa în avantaj, însă la ultima fază a primei reprize Cătălin Crişan a restabilit egalitatea. În ciuda şanselor de poartă care nu au lipsit nici în repriza secundă, s-a mai marcat o singură dată, Danciu realizând hattrick-ul pe finalul meciului şi aducând o victorie extrem de muncită a echipei sale.

Faza zilei în Liga a IV-a s-a înregistrat la derby-ul ultimelor două clasate, acolo unde Viitorul Feleacu a câştigat primul meci al sezonului, 9-1 cu Viitorul Mihai Georgescu. În repriza a doua, însă, timp de câteva minute, la meci au asistat şi jucătorii echipei CFR Cluj, care tocmai terminaseră antrenamentul efectuat pe celălalt teren al bazei CMC. Deac şi colegii săi s-au şi interesat despre cele două echipe aflate pe teren, jucătorii liderului Ligii I purtându-le noroc doar celor de la Feleacu.

Deşi au jucat tot meciul în 10, doi dintre jucători făcând cu schimbul în poartă, „lupii” nu au avut nicio problemă în faţa mult mai tinerilor adversari de la Viitorul Mihai Georgescu. Diferenţa din punct de vedere fizic s-a văzut din plin, Chezan, Chesnoiu şi Vlad Ştefan Pop înscriind, fiecare, câte două goluri. Raul Brie, Mocan şi Răzvan Dindelegan au marcat şi ei în poarta echipei lui Mihai Georgescu, pentru oaspeţii acestei partide reuşind golul de onoare Tibor Benedek.

Mai jos aveţi o galerie foto de la derby-ul suferinţei, care a urcat-o, totuşi, pe Feleacu un loc în clasament.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.