JSport.roJSport.ro
foto: turdanews.net
foto: turdanews.net

Sticla Arieşul Turda s-a impus cu 5-2 în derby-ul local cu Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii, elevii lui Artur Podar obţinând victoria datorită unei reprize secunde de vis.

Conduşi la pauză cu 2-1, turdenii au înscris de patru ori în partea a doua a meciului şi au mai adăugat trei puncte importante în clasament, mai ales la moral. Mărie, Fechete, Savu, Răzvan Moldovan şi autogolul lui Popa au pus cifra 5 în dreptul Sticlei la finalul meciului de la Turda, pentru ISCT marchând ambele goluri Voiculeţ.

„A fost un meci interesant, frumos, un derby local de interes maxim. Am fost conduşi în prima repriză în urma unor greşeli în defensivă, dar apoi am reuşit să întoarcem rezultatul în favoarea noastră. Mă bucur că am reuşit ca la pauză să îi motivez pe băieţi, să îi ambiţionez şi am făcut schimbările care au modificat structura jocului şi au influenţat în mod pozitiv rezultatul. Le mulţumim conducătorilor pentru sprijin şi suporterilor veniţi în număr mare la meci”,  ne-a declarat tehnicianul turdenilor, Artur Podar, care a avut un început perfect de sezon cu echipa sa.

De partea cealaltă, ISCT a primit acum cinci goluri după ce a marcat cinci în etapa trecută, elevii lui Dorin Roşu plătind tribut, la Turda, unei reprize secunde slabe, începută cu golul egalizator al gazdelor. Voiculeţ şi colegii săi au resimţit din plin pierderea rapidă a avantajului pe tabelă, gazdele reuşind, mai apoi, să controleze jocul.

Sticla Turda

Lăkătuş M
Moldovan
Szakacs
Cocoară
Cecăcălean
Silaghi
Lăkătuş G
Savu
Kiesz
David
Mărie

Au mai jucat: Nicoară, Otvos, Moldovan R, FeketeAntrenor: Artur Podar

ISCT

Nicoară
Bucur
Tescar
Mocan
Popa
Oroian
Moldovan
Voiculeţ
Kovacs
Rusu
Baba

Au mai jucat: Rus, Crişan, Moldovan S. Antrenor: Dorin Suciu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.