JSport.roJSport.ro
foto: dej24.ro

Sticla Arieşul Turda s-a impus fără multe emoţii în derby-ul judeţean cu Unirea Dej, scor 2-0, după ce a câştigat cu 4-1 şi în turul de la Dej.

A fost un succes conturat de Lemnaru, fostul atacant al Universităţii Cluj reuşind o dublă, goluri care au dus-o pe echipa sa pe locul şase în clasament.

Meciul din etapa a 26-a a fost început mai bine de turdeni, însă chiar înaintea primului gol marcat de Lemnaru, în minutul 29, dejenii au fost la un pas să înscrie pe contraatac, prin Andrei Pop.

S-a făcut 1-0 pentru Sticla, rezultat care s-a păstrat până la pauză. După reluare, jucătorii lui Olariu au avut două şuturi periculoase la poarta lui Farcaş, prin Savu şi Florin Dan, care aveau să anunţe golul doi marcat de Lemnaru. Elevii lui Gheorghe Barbu nu au mai avut ce apăra la 0-2 şi au ieşit mai mult la atac, însă doar Pintea, cu o lovitură liberă, a produs pericol la poarta gazdelor.

În cele din urmă s-a terminat 2-0 pentru turdeni, deşi Florin Dan şi Chiş au avut posibilitatea să facă 3-0 pe final, iar alb-roşii au ajuns la 42 de puncte în clasament şi vor sta pe locul şase cel puţin până etapa viitoare. Dejenii au rămas pe 10, cu 29 de puncte, după a 11-a înfrângere a sezonului.

Sticla Turda

Pop R.
Marcu
Cocoară
Ionescu
Chiş
Vitan
Paleoca
Savu
Bria
Lemnaru
Varodi

Au mai intrat: Salcău, Fl. Dan, Chişu, Ititesc. Antrenor: Constantin Olariu

Unirea Dej

Farcaş D.
Hâmpea
Sabo
Kovacs
Pârv
Blaj Fl.
Onicaş
Budean
Pop B.
Cătinean
Pop An.

Au mai intrat: Farcaş Ad., Pintea, Papp, Corduneanu. Antrenori: Gheorghe Barbu, Fabian Băieşu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.