Unul dintre cele mai interesante turnee pentru copii organizate vreodată la Cluj va avea loc la sfârşitul săptămânii viitoare.

În perioada 27-29 septembrie, 45 de echipe vor participa la “Club Transilvania Junior Footbal Cup”, competiţie în care nu se percepe taxă de înscriere.

Ba mai mult, premiile finale vor depăşi 12.500 de euro, iar în urma unui tombole se va câştiga un bilet la meciul Barcelona-Real Madrid, din luna octombrie. Turneul este pentru copiii născuţi în 2010, 2011, 2012 şi 2013, iar Miodrag Belodedici este ambasadorul competiţiei care va fi organizată la “Club Transilvania”, din cartierul Grigorescu.

“Suntem singurul turneu care nu percepem taxă de înscriere. Oferim premii în valoare de 60.000 de lei, dar nu am acceptat bani de la partenerii noştri. Le-am spus să vină ei şi să premieze copiii cu produse. Facem acest lucru pentru susţinerea şi dezvoltarea sportului. FRF e principalul nostru partener, iar ambasadorul va fi Belodedici. Vor fi premii consistente şi câteva concursuri interactive, dar şi o tombolă, iar câştigătorul va fi trimis, împreună cu un adult, la Barcelona-Real Madrid din luna octombrie, acolo unde va vizita şi academia Barcelonei. Evident, va avea cazarea şi biletele de avion asigurate”, a declarat organizatorul turneului, Remus Cîrlan.

Printre echipele participante se numără CFR Cluj, “U” Cluj, Sporting Cluj, Viitorul Cluj sau Luceafărul 2010, dar şi Dinamo Bucureşti, FC Argeş, Kinder Sângeorgiu de Mureş sau Transilvania Bistriţa. În deschiderea turneului va fi organizat şi un meci amical între legendele Universităţii Cluj şi o echipă formată din delegaţii cluburilor participante la turneu.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte