JSport.roJSport.ro
foto: facebook/luceafarul cluj
foto: facebook/luceafarul cluj

Turneul final al competiţiei de juniori dotată cu trofeul „Gheorghe Ola” nu va mai avea loc la Cluj-Napoca.

Deşi, iniţial, Luceafărul Cluj, echipa care s-a calificat câştigând categoric toate meciurile turneului zonal, a primit acceptul autorităţilor clujene pentru ca jocurile pentru medalii să aibă loc la Sala Sporturilor „Horia Demian”, acest lucru nu s-a mai întâmplat, iar competiţia va avea loc la Focşani.

„Cei de Primărie au zis că e sala liberă, după care nu ne-au mai dat-o că au zis că e program de baschet. Prima dată zic că e ok, am sunat peste tot, am rezolvat şi apoi, pentru două ore de baschet, de antrenamente, nu meciuri, au zis că nu ne-o mai dau. Era bine dacă se juca la Cluj pentru că veneau echipe bune, dar asta este acum, mergem la Focşani”, a spus unul dintre antrenorii Luceafărului, Stan David.

Grupa 2006 a Luceafărului îşi va afla adversarii cu o zi înainte de startul competiţiei, atunci când se va efectua tragerea la sorţi. La turneul final au ajuns cele mai bune opt echipe din ţară la acest nivel, în frunte cu Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi”, iar partidele se vor desfăşura în perioada 16-18 decembrie.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.