JSport.roJSport.ro

Turneul final al Trofeului „Gheorghe Ola”, competiţie destinată copiilor născuţi în anul 2007, se va desfăşura în acest weekend la Sala Sporturilor „Horia Demian”, în organizarea Academiei de Fotbal Luceafărul Cluj-Napoca.

Echipa care s-a calificat în această fază a competiţiei fără să primească vreun gol la turneul zonal pare favorită la primul loc, chiar dacă pentru această poziţie vor mai lupta alte şapte formaţii din ţară. Este pentru prima oară în ultimii 23 de ani când Clujul organizează un astfel de turneu final destinat copiilor, preşedintele Luceafărului, Marius Stan, amintind, vineri seara, şi de o premieră la nivel naţional.

„Acesta este primul turneu final unde toate echipele au cazare şi masă gratuite, împreună cu Federaţia Română de Fotbal făcând eforturi pentru ca toate echipele să beneficieze de aceste condiţii. De joi, 15 oameni lucrăm pentru a asigura cele mai bune condiţii tuturor echipelor participante şi sperăm ca acest turneu, în a cărui organizare am investit aproximativ 6.000 de euro, să decurgă normal”, a declarat oficialul Luceafărului, la conferinţa de presă oficială ce a avut loc vineri seara, la Cluj Arena.

De altfel, la evenimentul care a deschis competiţia din acest weekend au mai participat, pe lângă Marius Stan şi Adrian Crişan, din partea organizatorilor, reprezentanţii tuturor celor opt cluburi, oficiali ai FRF şi AJF Cluj sau managerul Universităţii Cluj, Ioan Ovidiu Sabău. De menţionat că, la final, o grupă de copii a Luceafărului a interpretat şi câteva colinde primite cu aplauze de către toţi invitaţii.

Primul meci al turneului final va începe, sâmbătă, de la ora 09:00, Luceafărul urmând să joace de la ora 11:00, în compania celor de la Atletico Arad. Componenţa grupelor şi meciurile din acest weekend le puteţi vedea AICI.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.