JSport.roJSport.ro

Oaspeţii au obţinut două victorii în ultimele meciuri ale etapei a 22-a a Ligii a IV-a.

Universitatea Cluj 2 s-a impus cu 3-1 pe terenul Unirii Iclod, în timp ce Unirea Triteni a câştigat la limită, 2-1, meciul cu Vulturul Mintiu-Gherlii, jucat la Gherla.

Partida de la Iclod a fost controlată aproape o oră de către tinerii jucători ai lui Călin Sălăgean, care au condus cu 2-0 la pauză, datorită golurilor marcate de Cobârzan.

Eliminarea lui Telcean, însă, din minutul 58 a complicat lucrurile pentru oaspeţi, iar Iclodul a început să producă un pericol tot mai mare la poarta lui „U” 2. Cotuţ a redus din handicap, iar apoi Unirea a avut câteva minute de presiune în jumătatea clujeană, fără efect, însă, şi pe tabela de marcaj. Flavius Budin a liniştit definitiv meciul cu golul de 3-1 şi a adus o victorie importantă echipei sale, care s-a apropiat la două puncte de locul cinci în clasament, pe care se află chiar Iclodul.

De altfel, bătălia pentru această poziţie este extrem de strânsă, după ce şi Unirea Triteni a reuşit să câştige ultimul meci al etapei a 22-a, 2-1 cu Vulturul Mintiu-Gherlii. Meciul a avut loc pe stadionul din Gherla, terenul de la Mintiu fiind suspendat pentru această etapă, iar ambele echipe au marcat câte un gol până la pauză.

Ceclan a deschis scorul pentru Triteni, iar Morar a egalat chiar înainte de pauză. Ocaziile nu au lipsit la cele două porţi în repriza secundă, iar Unirea a obţinut până la urmă victoria în urma unui penalty transformat de Nemeş şi a aglomerat lupta pentru locul cinci, Triteniul fiind tot la egalitate de puncte cu „U” Cluj 2.

Mai jos aveţi clasamentul la zi după încheierea etapei a 22-a.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.