JSport.roJSport.ro

Arieşul Mihai Viteazu şi Universitatea Cluj 2 s-au întâlnit, duminică dimineaţă, într-unul dintre cele mai interesante jocuri ale etapei a şasea din Liga a IV-a.

Antrenorul oaspeţilor, Călin Sălăgean, a avut la dispoziţie şi câţiva jucători de la prima echipă, în frunte cu Ionescu, Hîmpea sau Lemac. Gazdele, însă, au fost cele care şi-au creat ocazii periculoase în prima repriză la poarta lui Rareş Pop, nefructificate de jucătorii lui Lucian Roşu.

Partea a doua a meciului le-a aparţinut în totalitate celor de la „U” 2, golul venind în poarta lui Biliga în minutul 89, tocmai de la Lemac. O neatenţie a “studenţilor” la o fază fixă în prelungiri a dus, însă, la golul egalizator al gazdelor, marcat de Nadin Crişan, iar partida de la Mihai Viteazu s-a încheiat 1-1.

„A fost un joc echilibrat, împotriva unei echipe bune, întărită de la seniori. Am avut noi vreo trei ocazii în prima repriză, pe care trebuia să le băgăm în poartă şi poate tranşam jocul. A doua repriză ne-au dominat ei un pic, dar sunt mulţumit de joc, mai ales în contextul în care ei au avut şi jucători de la prima echipă”, a declarat antrenorul Arieşului, Lucian Roşu, omologul său de la „U” 2, Călin Sălăgean, neputând fi contactat până acum.

De remarcat şi cel mai nou transfer reuşit de Arieşul în această săptămână, fostul atacant al Armenopolisului Gherla, Radu Danciu, fiind titular astăzi la formaţia din Mihai Viteazu.

Arieşul Mihai Viteazu

Biliga
Siecoban
Botaş
Crişan N.
German
Crişan C.
Macula
Ignat
Danciu
Kopandy
Varga

Rezerve: Litean-Moldovan H., Cîţcăuan, Rus D.. Râşteiu. Antrenor: Lucian Roşu

“U” Cluj 2

Pop R.
Mureşan
Marin Ad.
Telcean
Potcoavă
Cozma
Trancă
Ionescu
Hîmpea
Lemac
Cobârzan

Rezerve: Pop An.- Dan L., Saroşi, Pintea, Budin. Antrenor: Călin Sălăgean

 

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.