JSport.roJSport.ro

Pe lângă jocul încheiat cu scandal la Viile Dejului, duminică s-au mai disputat alte două meciuri ale etapei a 15-a a Ligii a IV-a.

Universitatea Cluj 2 s-a impus cu 1-0 pe terenul Armenopolisului Gherla, într-un joc în care ambele formaţii au avut ocazii bune de a marca.

Cu două echipe formate în majoritate din juniori, cei ai lui “U” au fost mai inspiraţi decât cei ai Armenopolisului, paradoxal chiar un jucător născut în Gherla aducând victoria Universităţii. Marius Potcoavă a marcat unicul gol imediat după începutul celei de-a doua reprize, “U” 2 încheind turul de campionat cu nouă victorii din 15 meciuri, în timp ce gherlenii mai au o restanţă de disputat.

Armenopolis va juca săptămâna viitoare meciul amânat cu Unirea Tritenii de Jos, formaţie care a făcut scorul zilei astăzi, 4-1 cu CFR Dej, în deplasare. Din cele patru reuşite ale Triteniului, trei i-au aparţinut chiar antrenorului jucător Andrei Pintilie, acesta având mari şanse să devină golgheterul echipei la finalul sezonului. Silviu Saşa a fost celălalt marcator al Unirii, care va încheia pe locul şapte turul de campionat, indiferent de rezultatul meciului cu Armenopolis.

CFR Dej, în schimb, pentru care a marcat astăzi Răzvan Dican, şi-a ratat mini obiectivul de a strânge 15 puncte la finalul turului, formaţia lui Darius Boldor bifând, totuşi, cel mai bun sezon de până acum.

Mai jos puteţi vedea cum arată clasamentul după 15 etape, cu menţiunea restanţei dintre Triteni şi Gherla.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.