JSport.roJSport.ro

IMG_6551Universitatea Cluj a bifat, cu FC Bihor, a patra victorie consecutivă şi al cincilea meci la rând în care nu a primit gol. Rezultatele din ultima lună i-au apropiat pe jucătorii lui Mihai Teja la doar două puncte de locul şase, cel care asigură prezenţa în play-off, iar visul interzis la jumătatea turului începe să pară tot mai real.

Tehnicianul Universităţii rămâne modest, însă, şi spune că principalul obiectiv al echipei nu îl reprezintă, în acest moment, încheierea campionatului pe unul din primele şase locuri.

„Eu îi felicit pe copiii aceştia minunaţi pentru parcursul din ultima perioadă, dar nu neapărat eu sunt important aici. E munca băieţilor, care vor să demonstreze, vor tot mai mult de la ei, e şi munca celor care au fost aici înaintea mea. Poate nu sunt cele mai reuşite meciuri, dar importante sunt punctele şi mi-aş dori enorm pentru jucători să putem pătrunde în play-off, dacă se poate. Oricum, îi felicit pentru dăruire, determinare, pentru că acesta e obiectivul principal la „U” Cluj înainte de orice altceva, ca aceşti copii să intre determinaţi şi să încerce să dea tot ce au mai bun. Nu trebuie acum să aşteptăm play-off-ul, încercăm să legăm cât mai multe victorii şi, dacă se poate, e un bonus pentru ’U’ Cluj acest lucru”, a declarat Teja, după a treia victorie la rând obţinută pe banca Universităţii.

„Şepcile roşii” au încheiat turul pe locul şapte în clasament, acumulând şase înfrângeri, tot atâtea victorii şi un egal, 0-0 cu FC Braşov. De asemenea, cu doar opt goluri primite, „U” Cluj se mândreşte cu cea mai bună apărare din seria a doua a ligii secunde.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.