JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj şi-a continuat marşul spre Liga a III-a cu a 25-a victorie stagională, 6-1 pe terenul Arieşului Mihai Viteazu.

A fost un meci decis de goluri spectaculoase, dar şi de o gafă memorabilă a portarului gazdelor, care a încercat să-l dribleze tocmai pe Goga.

Jocul de la Mihai Viteazu a fost controlat de către Universitatea, care a marcat de două ori până la pauză, prin Fizeşan şi Goga. Au urmat şase minute în partea secundă cu trei goluri, Lemac majorând diferenţa la 3-0, iar apoi Andrei Pop l-a învins pe Rareş Pop după ce a primit o pasă cu călcâiul şi s-a bucurat în stilul lui Cristiano Ronaldo.

Imediat, însă, portarul gazdelor, Ionele, le-a făcut cadou un gol clujenilor, după ce a încercat, fără succes, să-l dribleze pe Goga, şutul sub bară al lui Takacs şi reluarea din apropiere a lui Chiorean stabilind scorul final, 6-1 pentru „U”.

Clujenii au ajuns la 76 de puncte în clasament şi se pregătesc pentru meciul de miercuri, din semifinalele Cupei României, faza judeţeană, cu Armenopolis Gherla, în timp ce Arieşul Mihai Viteazu a căzut pe locul opt.

Arieşul Mihai Viteazu

1
Ionele
18
Boboia
16
Mărginean
14
Florea
27
Crişan
15
Luca
8
Ignat
10
Moldovan
6
Buglea
19
Varga
9
Pop

Au mai intrat: Hidişan, Pintilescu, Tolomeiu. Antrenor: Lucian Roşu

“U” Cluj

33
Pop R.
13
Manu
5
Ionescu
4
Abrudan
2
Budăcan
77
Budin
17
Fizeşan
32
Hîmpea
18
Goga
27
Takacs
7
Lemac

Au mai intrat: Telcean, Chiorean, Pintea, Hordouan. Antrenor: Marius Popescu

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.