JSport.roJSport.ro
foto: facebook/fcuniversitatea cluj

Universitatea Cluj a câştigat, fără prea mari probleme, meciul din deplasare cu CFR Dej, ultimul al etapei a 18-a a Ligii a IV-a, 5-0. În faţa a aproximativ 2.000 de spectatori, aproape jumătate dintre ei luând loc în spaţiul rezervat galeriei oaspete, „studenţii” au ajuns la 101 goluri marcate în cele 16 meciuri disputate până acum în acest campionat.

Pe stadionul „Municipal” din Dej, elevii lui Marius Popescu au scăpat complet de eventualele emoţii după jumătate de oră, Universitatea reuşind să înscrie, în această perioadă, de trei ori în poarta lui Bogdan Pop.

„Dubla” lui Lemac şi golul lui Haţiegan au stabilit şi scorul pauzei, acelaşi Lemac reuşind hattrick-ul imediat după reluare. Până la final, alb-negrii nu au mai forţat aproape deloc, ultimul gol al meciului venind abia în minutul 86, autor Goga.

Pregătirea fizică şi valoarea superioare ale adversarului au fost „duşmanii” principali pentru jucătorii dejeni în acest meci, CFR-ul rămânând pe ultimul loc în clasament, dar şi cu amintirea celui mai frumos moment din istoria de 100 de ani a clubului.

În schimb, Universitatea a ajuns la a 15-a victorie din cele 16 meciuri disputate până acum şi s-a distanţat la cinci puncte de Olimpia Gherla, având şi un joc mai puţin.

CFR Dej

Pop B.
Marian Ov.
Vaida
Todică
Boldor
Borşan
Lazăr
Dican
Silaşi
Kerekes
Cîmpean Co.

Au mai intrat: Cociş, Breharu, Tecar, Biriş. Antrenor: Darius Boldor

“U” Cluj

Man
Manu
Ionescu
Abrudan
Budăcan
Rogozan
Giurgiu
Goga
Haţiegan
Takacs
Lemac

Au mai intrat: Salcău, Irimie, Budin, Fizeşan. Antrenor: Marius Popescu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.