JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj s-a impus cu 1-0 în meciul cu FC Avrig, din deplasare, ce a contat pentru etapa a 23-a a Ligii a III-a.

Partida din judeţul Sibiu nu a avut foarte multe ocazii de poartă, însă cele existente au venit aproape toate la poarta gazdelor.

În prima parte a meciului, doar Goga a fost periculos în careul Avrigului, atacantul Universităţii fiind aproape de gol pe finalul primei părţi, dar mingea trimisă de el a lovit bara. Gazdele i-au dat emoţii lui Albuţ doar printr-o lovitură de cap din careu, însă balonul a fost trimis paralel de poartă.

Repriza secundă a început, practic, cu golul lui Goga de 0-1, după care a continuat cu eliminarea lui Florescu. Terenul dificil şi temperaturile peste medie înregistrate la Avrig şi-au pus amprenta asupra acestui joc, iar gazdele nu au mai avut putere să pună în pericol poarta oaspeţilor.

În prezenţa a aproximativ 200 de suporteri ai lui “U”, meciul s-a terminat 1-0 pentru alb-negri, care a mai obţinut încă trei puncte pentru promovare. Revenim şi cu o galerie foto de la acest meci.

FC Avrig

Samoilă
Simion
Popa
Natea
Gombar
Lascu
Bratima
Cosovan
Stanciu
Stelea
Cîrstean

Reuerve: Cocârlă, Boltă, Ungurianu, Lacău, Bărculeţ, Risti, Radu. Antrenor: Mihai Ianc

“U” Cluj

Albuţ
Chiş
Abrudan
Onicaş
Takacs
Florescu
Giurgiu
Micaş
Haţiegan
Goga
Hordouan

Rezerve: Gorcea, Greu, Ene, Ursu, Lemnaru, Potcoavă. Antrenor: Adrian Falub

Joma - JSport.roJSport.ro

5 COMENTARII

  1. Asta cu terenul dificil nu prea merge.Domnule rus ,ați fost la meci să vedeți starea terenului? Bănuiesc că nu,atunci nu aveați cum să știți că și FC Avrig au avut două ocazii MARI sa marcheze , iar pe final au avut un penalty pe care îl arbitru nu l a acordat .Mulțumesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.