JSport.roJSport.ro

IMG_0582Universitatea Cluj a împlinit, în aceste zile, 96 de ani de existenţă, iar jocul “aniversar” a avut loc miercuri seară, cu Unirea Tărlungeni.

Peluza „Şepcile Roşii” nu a ratat momentul de a marca într-un mod special această aniversare, iar imediat după startul partidei de miercuri seara, în peluza populată, însă, de doar 300 de ultraşi, a apărut un banner uriaş pe care era trecut un citat al lui Iuliu Haţieganu, cel cunoscut drept fondatorul Universităţii Cluj.

„Scopul nostru nu este acela de a crea campioni, ci oameni sănătoşi. Nu record, ci armonie, nu ură, ci camaraderie. Nu victorie personală, ci victoria naţiunii. Nu speculă, ci jertfă. Iuliu Haţieganu, Cluj-Napoca, 1932”, scria pe pânza desfăşurată de fanii clujeni. Sub acest mesaj, fanii „studenţilor” au afişat un alt banner pe care se putea citi: „Principiile de Haţieganu enumerate, de 96 de ani le concretizăm prin fapte”.

Jucătorii lui „U” nu le-au putut oferi un cadou pe măsură fanilor, elevii lui Mihai Teja remizând, 0-0, cu Tărlungeniul.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.