JSport.roJSport.ro
foto: Cristi Cosma/fcuniversitateacluj.ro

Universitatea Cluj l-a împrumutat pe Octavian Ursu la ASU Poli Timişoara până la finalul sezonului. 

Acest transfer s-a făcut cu exact o săptămână înaintea meciului direct dintre cele două echipe, ce va avea loc lunea viitoare, de la ora 17:30, pe Cluj Arena.

Ursu nu mai intră în planurile antrenorului Bogdan Lobonţ pentru acest sezon, iar oficialii “studenţilor” au decis ca jucătorul revenit la Cluj în urmă cu doi ani să fie cedat timişorenilor. Este al doilea jucător care pleacă de la “U” la ASU Poli în această iarnă, după atacantul Cristian Ene, care aparţine de FC Viitorul.

După jocul cu ASU Poli, de luni, “U” va avea două meciuri consecutive în deplasare, la Oradea şi Bacău.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. S-a scris “blând” despre partida universitarilor la Petroşani, pentru a nu se tulbura apele pe care navighează echipa condusă de Lobonţ şi Ienci, dar impresia este că acest sistem cu trei fundaşi, făcut anume pentru un joc de atac, pare să fie croit pentru acelaşi joc de aşteptare cu care ne obişnuiserăm în perioada Falub. “U” nu şi-a dominat adversarul, mijlocul este lent, jucătorii de margine fac puţine lucruri în atac, Gavra vine prea mult după mingi şi se epuizează, Goga limpezeşte prea puţin atacul, iar apărarea suferă pe margini, de acolo de unde au pornit multe atacuri ale adversarilor. Sunt lăsaţi în afara lotuilui jucători legaţi sufleteşte de “U”, nu i-am mai găsit nici pe bancă pe Hordouan, Greu sau O. Ursu, jucători de atac şi acum vine vestea împrumutului prin care Ursu este trimis la Timişoara, acesta, ca şi Hordouan, putând da culoare ofensivei. După jocul cu timişorenii, urmează trei deplasări din următoarele patru meciuri, din care şi deplasarea la Ploieşti, apoi partide grele acasă cu Argeşul şi Miovenii, iar “U” va trebui să se impună pe teren ca o echipă care e conştientă de valoarea ei. O aşteptăm la aceşti parametri încă din meciul ce se va disputa luni pe Cluj Arena.

    • Ma tem ca pe Lobont nu-l prinde tricoul de vara. Echipa joaca la circa 50% potential fata de ce juca pe vremea lui Falub (pe care l-au injurat toti!). Pot sa inteleg multe, admit ca nu sunt un mare cunoscator de fotbal, dar, cum spune Vladimir, sa nu-l ai in lot la Petrosani pe Hordouan si sa renunti la Ursu (!!!), e o aiureala totala. Doamne-ajuta ! Haide “U” !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.