foto: fcuniversitateacluj.ro

Universitatea Cluj a mai făcut un transfer în această pauză competiţională. Unul din cei doi fundaşi aşteptaţi la Cluj a semnat cu “şepcile roşii”.

Carlos Daniel Silveira da Graca “Kay” e un internaţional din Insulele Capului Verde, care nu e străin, însă, de fotbalul românesc.

Kay a jucat la CSU Craiova timp de trei sezoane, pentru care a marcat un gol în 44 de meciuri, iar acum a venit din Slovacia, acolo unde a jucat la Senica, în prima ligă.

“Am refuzat două contracte de sute de mii de euro, din Slovacia și Letonia, ca să vin la U Cluj. Îmi place ce se face aici, cum se lucrează, cum se gândeşte, vreau să fac performanţă cu U şi să sărbătorim împreună promovarea și, peste doi ani, o prezență în cupele europene”, a spus Kay, pentru site-ul clubului.

Kay are şi 13 prezenţe în tricoul naţionalei Capului Verde şi este al şaptelea transfer făcut de “U” Cluj în această pauză competiţională.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

2 COMENTARII

  1. Mai rar jucatori sa refuze contracte de sute de mii de euro!!Ei joaca doar pe bani mărunți?O sa vedem rezultatele și apoi o sa ne dam seama de scopul venirii lor la U .Se conturează o echipa plină de “Romani”.Astia sigur o sa lupte pt. U !Paradoxul e ca primăria și sponsorii lui U pun bani in buzunarele străinilor iar cei cu suflet de roman și crescuți de acest club sunt dați la o parte .Ei erau prea mici pt.salarii așa mari!!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.