JSport.roJSport.ro

IMG_2408Universitatea Cluj a mai primit o gură importantă de oxigen la Tribunalul Botoşani, acolo unde s-a amânat încă o dată decizia privind declararea falimentului, pentru 26 mai.

Au existat, oarecum surprinzător, două cereri de amânare a falimentului, una dintre ele venite chiar din partea lui Ionuţ Neag, care speră, astfel, să-şi poată recupera, după următorul termen, cei 40.000 de euro.

„Au fost formulate diverse cereri de amânare, una de către un creditor şi una de către un practician în insolvenţă. A fost amânată cauza pentru 26 mai, dar din câte am înţeles aceasta a fost şi ultima amânare. Dacă nu mai apar alte incidente pe parcursul procedurii, pe 26 mai ar trebui să se soluţioneze cererea de faliment. De obicei procedurile astea de insolvenţă sunt foarte lungi”, ne-a spus un reprezentant al Tribunalului Botoşani.

Administratorul judiciar al Universităţii va avea acum termen mai bine de o lună să încerce să finalizeze discuţiile cu noii investitori italieni interesaţi, potrivit numaiu.ro, să cumpere Universitatea Cluj.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.