JSport.roJSport.ro

IMG_4526Universitatea Cluj a ieşit cu patru puncte din „dubla” cu CSM Râmnicu Vâlcea, echipa din play-out cel mai bine cotată înaintea începerii acestui mini-campionat.

Victoria de sâmbătă a contat în special la moralul jucătorilor, care ar putea ieşi din zona locurilor retrogradabile în această săptămână. Inevitabil, însă, la „U” se vorbeşte în aceste zile şi de mult aşteptata venire a investitorilor italieni de la Nilor Group, care au şi virat o sumă de bani în conturile clubului, oficialii echipei din Liga a II-a primind promisiuni că situaţia va lua o turnură favorabilă în următoarea perioadă.

„Avem promisiuni că 100% se va rezolva, că va fi bine. Şi doamna Marieta ne-a spus asta şi alţii din conducere ne-au asigurat că va fi ok în cel mai scurt timp. Acum nu ne rămâne decât să ne câştigăm meciurile şi sunt sigur că până la final ne vom atinge obiectivul. Victoria cu Vâlcea de sâmbătă ne-a dat moral şi încredere, păcat că nu ne-a ajutat şi celelalte rezultate, dar noi trebuie să ne câştigăm meciurile în primul rând, ce fac restul echipelor mai puţin ne interesează. Doar prin muncă şi sacrificiu ne putem atinge obiectivul”, ne-a spus antrenorul Universităţii, Ovidiu Sărmăşan.

„Şepcile roşii” vor disputa următorul meci miercuri, în deplasare la Metalul Reşiţa, după care, în weekend, vor avea un derby al salvării de la retrogradare pe terenul Şoimilor Pâncota.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.