JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj nu se va mai baza, din 2017, pe şapte jucători care au făcut parte din lotul primei echipei în turul campionatului Ligii a IV-a.

Astfel, Rareș Cîndea, Flavius Nistor, Adrian Pop Solovăstru, Horațiu Popa, Alin Arman, Cristian Kilin și Mădălin Bercea s-au despărţit amiabil de echipa „şepcilor roşii”, potrivit reprezentanţilor Universităţii Cluj, Cîndea fiind singurul care a prins mai multe meciuri ca titular în prima parte a campionatului.

La capitolul noutăţi, doar Tinuţ Budăcan, Marius Ionescu şi Claudiu Rogozan au semnat cu Universitatea Cluj până acum, toţi trei evoluând la Unirea Jucu în 2016. De menţionat şi că Alexandru Păcurar s-a refăcut complet după accidentarea care l-a ţinut pe bară aproape tot turul, potrivit antrenorului Marius Popescu jucătorul începând să se antreneze încă de la finalul anului trecut.

“Păcurar a avut o chestie mai complicată, la muşchii gemeni, la gambă, dar se antrenează normal. El ne poate ajuta în continuare, e un jucător cu mare experienţă şi a arătat că doreşte. S-a organizat foarte bine cu recuperarea, a făcut o lună şi jumătate, plus că nu e simplu să te motivezi în continuare, el atingând deja toate culmile ca şi fotbalist”, a declarat tehnicianul clujenilor.

Universitatea se va reuni în 23 ianuarie şi va disputa cel puţin cinci meciurile amicale.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Mmmmddddaaaa ..echipa sepcilor rosi alb negru !! Au efectuat transfrere de la Jucu ..avintul Mociu ..si cioplitorul Vistea !!
    Falintarii din Pata Rat !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.