JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a încheiat cu 21 de puncte peste a doua clasată în Liga a IV-a rezervată seniorilor, competiţie în care a înregistrat un rezultat de egalitate, la Turda.

Juniorii A1 ai clujenilor, care au evoluat în Liga a IV-a rezervată jucătorilor sub 19 ani, au câştigat toate cele 28 de meciuri disputate, având la final un golaveraj astronomic de +237 şi 20 de puncte peste Viitorul Mihai Georgescu, ocupanta locului secund.

Formaţia pregătită de Călin Sălăgean a câştigat la scor aproape toate meciurile, Moşuţi şi colegii săi marcând 248 de goluri în porţile adversarilor şi primind doar 11.

“Această competiţie a fost mult sub nivelul nostru şi de-asta au fost şi aceste rezultate mari. Pe viitor vrem să refacem centrul de copii şi juniori, am început o serie de selecţii şi vin mulţi copii. Se preconizează un proiect frumos”, a spus antrenorul lui “U” Cluj U19, micii “studenţi” urmând să participe din toamnă, cel mai probabil, în Liga Elitelor.

Până atunci, însă, “U” va încerca să câştige trofeul naţional rezervat campioanelor judeţene de juniori, în această după-amiază clujenii jucând meciul tur cu Bihorul Beiuş, campioana judeţului Bihor, de la ora 17:30, în deplasare. Returul se va disputa sâmbătă, de la aceeaşi oră, în Parcul “Iuliu Haţieganu”, iar câştigătoarea acestei duble manşe se va califica într-unul din cele patru turnee semifinale.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.