foto: fcuniversitateacluj.ro

Universitatea Cluj a intrat în săptămâna primului meci oficial al noului sezon.

“Şepcile roşii” vor juca vineri la Reşiţa, în deplasare, iar duminică au bifat şi ultimul joc amical, 3-0 cu ACS Comuna Recea.

În acest meci a evoluat şi românul de 19 ani Renato Imbrea, care a venit de la Venezia Primavera. Născut la Roman, Imbrea a plecat în Italia acolo unde a trecut şi pe la juniorii celor de la Udinese.

Fundaşul dreapta a devenit al 11-lea jucător transferat de “U” Cluj în această vară, “şepcile roşii” despărţindu-se şi de 14 fotbalişti.

Veniri la “U” Cluj: Jose Costa, Renato Imbrea, Carlos da Graça Kay”, Andre Ceitil, Pedro Mendes, Hugo Firmino, Inacio Miguel, Ricardo “Rafa” Miranda, Alex Pop, Victor Dican, Artur Crăciun.

Plecări de la “U” Cluj: Iulian Dinu, Andrei Cordoş, Laszlo Sepsi, Octavian Abrudan, Gabriel Giurgiu, Marius Coman, Alexandru Coman, Ionuţ Ursu, Octavian Ursu, Mircea Axente, Sebastian Chitoşcă, Răzvan Greu, Denis Hordouan, Iuliu Haţiegan

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

2 COMENTARII

  1. un joc foarte slab din partea racenilor mei dar astia de la oras …
    ma asteptam la mai mult de la ei.
    Nu stiu cum il cheama pe antrenorul de la U (ala co ochelari de soare) gandeste tare ma fratilor. Parca era la concurs de tapurituri. A urlat tot jocul de am plecat cu dureri de urechi de la joc. Cei de la primarie trebuia sa-i spuna sa gandeasca cu voce inceata sau sa-si pastreze stiinta pentru el. A deranjat toti jucatorii inclusiv vacile si scroafele din comuna care erau la pascut.Vaca mea s-a inhibat de nu a mai dat lapte seara. Io le propun la aia care fluiera sa sanctioneze pe cei ce urla langa teren si gandesc cu voce tare de parca o intrat dracii in ei.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.