JSport.roJSport.ro

img_8697_1024x683Universitatea Cluj îşi va continua, aproape sigur, parcursul victorios în Liga a IV-a şi mâine după-amiază, după meciul cu Arieşul Mihai Viteazu.

Aflată în plină reconstrucţie după plecările masive de jucători în această vară, formaţia care evoluează în comuna situată lângă Turda a reuşit să câştige doar două meciuri până acum, pierzând opt partide. Echipa este pregătită de către Lucian Roşu, tehnician care a participat cu Viitorul Feleacu, în sezonul trecut, la barajul pentru promovarea în Liga a III-a, antrenorul Arieşului neavând nicio pretenţie la meciul de mâine.

„Clar sunt favoriţi cei de la Universitatea şi ne ducem să luăm cât mai puţine. Voi folosi foarte mulţi jucători tineri în teren, cei cu experienţă nu cred că o să vină. Având în vedere că şi alte echipe ne-au dat cinci sau şase goluri până acum, evident că mi-e teamă de o înfrângere dureroasă mâine, pentru că nu ne putem ridica la valoarea Universităţii Cluj. Obiectivul ar fi să luăm sub cinci goluri”, a spus Lucian Roşu.

Declaraţia lui a fost susţinută şi de către vicepreşedintele Ioan Arion, cel care are meritul principal în înfiinţarea acestei echipe, în urmă cu 10 ani.

„Ce pretenţii să am eu, care am făcut şapte puncte până acum, înaintea unui meci cu liderul, care liderul e Universitatea Cluj. Nici nu mă gândesc, nici nu se pune la îndoială victoria Universităţii mâine. O să încercăm să limităm cât putem de mult evoluţia scorului, la altceva nu putem spera”, a precizat şi oficialul echipei din Mihai Viteazu.

„U” Cluj-Arieşul se va disputa sâmbătă, de la ora 15:00, elevii lui Marius Popescu pregătind, prin acest joc, derby-ul cu Armenopolis Gherla, de săptămâna viitoare, ultimul meci care le-ar putea pune probleme “studenţilor” în 2016.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.