JSport.roJSport.ro

IMG_4047Primul meci oficial pentru Universitatea Cluj în noul sezon 2016-2017 ar fi trebuit să aibă loc la finalul acestei săptămâni.

La sediul AJF Cluj a avut loc tragerea la sorţi a meciurilor pentru faza judeţeană a Cupei României, turul 1, iar „A.C.S.F. Alb – Negru al studenţilor clujeni”, numele Universităţii Cluj în documentele AJF, ar fi trebuit să o întâlnească pe Someşul Apahida, din postura de gazdă.

Meciurile din primul tur al Cupei se desfăşoară de vineri până miercuri, însă situaţia specială prin care trec “şepcile roşii” acum, fără jucători şi fără antrenor, a dus la amânarea partidei contra apahidenilor. Nu este exlus, dacă această situaţie nu se rezolvă până în 3 septembrie, data începerii campionatului, ca şi primul meci al lui „U” din Liga a IV-a să fie amânat de către AJF Cluj.

Mai jos aveţi programul complet al partidelor din primul tur al Cupei României pe judeţ. Echipa care va câştiga această competiţie, în urma unei finale programate în primăvara anului viitor, va evolua în primul tur al Cupei României faza naţională, în sezonul 2017-2018.

Someşul Gilău – Industria Sârmei Câmpia Turzii, vineri, ora 18:00

Ardealul Cluj – Arieşul Mihai Viteazu, sâmbătă, ora 11:00

Vulturul Mintiu-Gherlii – CFR Dej, duminică, ora 17:00

Armenopolis Gherla – Unirea Tritenii de Jos, duminică, ora 17:00

Unirea Floreşti – Atletic Olimpia Gherla, duminică, ora 17:00

Sticla Arieşul Turda – Viitorul M. Georgescu, miercuri, ora 17:00

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.