JSport.roJSport.ro
foto: uta arad

Universitatea Cluj a început perfect sezonul din Liga Elitelor la U19, având şase puncte după două meciuri.

Elevii lui Călin Sălăgean s-au impus categoric pe terenul celor de la UTA Arad, 5-0, în etapa a doua a sezonului, într-un meci disputat duminică.

Diferenţa de valoare dintre cele două formaţii s-a văzut încă din start, chiar dacă arădenii s-au ţinut tare în prima repriză.

Două goluri într-un minut marcate de „studenţi” în repriza secundă aveau să înlăture orice emoţie în privinţa învingătoarei, Balha, Văsălie, Telcean şi Cobârzan, cu o dublă, fiind marcatorii alb-negrilor. „U” se află pe locul doi în clasament, fiind depăşită la golaveraj de Universitatea Craiova, echipa pe care o va întâlni chiar sâmbătă, în etapa a treia.

Meciul va fi la baza „Clujana”, de la ora 12:00 şi o poate duce pe Universitatea pe primul loc.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. E bine de știut ca U Cluj a mai avut elite care au ajuns in finale și semifinale cu Viitorul și Dinamo dar actuala conducere de la U a reușit sa-i împraștie pe toti(cu excepția lui Hatieganu).Pentru ei nu s-au îndurat sa le dea niște salarii omenești și sa-i păstreze la club .Acum au bani de salarii consistente pentru cei aduși de la Viitorul și care prestează așa cum prea bine știți.Spiritul ,U’ nu se cumpara ci se câștiga de-a lungul anilor punând și suflet când joci pt.asa echipa cu tradiție.Di pacate rezultatele se văd!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.