foto: fcuniversitateacluj.ro

Cu două zile înaintea reunirii Universităţii Cluj, antrenorul Cristi Dulca şi-a completat staff-ul alături de care vrea să aducă promovarea în prima ligă.

Tehnicianul clujenilor a rezolvat cea mai mare problemă, aducerea unui preparator fizic, astfel că de condiţia fizică a jucătorilor clujenilor se va ocupa italianul Riccardo Proietti. Venit de la Gaz Metan Mediaş, acesta are în CV şi un “job” la Bayern Munchen, acum mai bine de 10 ani.

“Am fost sunat de Octavian să vin la Cluj, am cerut timp de gândire pentru că am avut o experiență în România și acum am vrut să fiu convins de proiect. Când am văzut ce se dorește, ce infrastructută și ce suporteri sunt am luat decizia să vin. În ziua în care am ajuns m-am convins că alegerea este bună. Am cunocut oameni corecți, cu pasiune și cu viziune. Este un proiect frumos, provocator și împreună cu antrenorul, cu toți colegii, cu cei din conducere și cu suporterii sunt convins că ne vom atinge obiectivul. Am rămas foarte plăcut surprins de acest oraș, de condițiile de pregătire pe care le are echipa și îmi doresc să ajut cu tot ce se poate acest club, deoarece nu are cum să joace in Liga 2-a, trebuie să se bată în foarte scurt timp pentru competiții europene”, a spus italianul, pentru site-ul clubului.

Pe lângă Proietti, la “U” a venit şi un team-manager nou, Octavian Moraru, Lucian Turcu, fost jucător al “şepcilor roşii”, dar şi Alexandru Buza, specialist în nutriţie. De asemenea, Mircea Cojocaru, cel care a adus spectacolul în jocul Universităţii Cluj cât timp a fost antrenor principal în Liga a II-a, va lucra şi el alături de Dulca.

“U” Cluj se va reuni vineri, cu ceva mai mult de o lună rămasă până la startul următorului sezon.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte