JSport.roJSport.ro

FC Universitatea Cluj s-a întâlnit în 16-imile Cupei României cu o echipă de Liga a III-a, AFC Progresul Spartac Bucureşti.

Meciul a avut loc la Bucureşti, iar “U” a reuşit să se califice în optimile de finală ale competiţiei în cele 90 de minute regulamentare, 1-0.

Hordouan a ratat prima ocazie a meciului, din 6 metri, la puţin timp după fluierul de start. Clujenii au deţinut controlul partidei, iar Coman, Greu şi Florescu au ratat alte trei ocazii. Arbitrul Robert Avram a dictat penalty pentru “U”, în urma unei intervenţii a lui Grigore asupra lui Ursu, iar căpitanul Gabi Giurgiu (34) a transformat lovitura de pedeapsă fără emoţii, 0-1. Acest scor s-a menţinut şi la pauză.

După revenirea de la vestiare, clujenii au redus atacul, iar gazdele au profitat şi au intrat în careu, punându-le câteva probleme. Jucătorii de la Progresul au sperat că pot egala până la ultima fază a meciului, lovitură liberă, când şi portarul Răduţă a venit în sprijinul colegilor săi, dar mingea a fost respinsă de elevii lui Adrian Falub. Universitatea a câştigat, astfel, partida cu 1-0 şi s-a calificat la limită în optimile de finală ale Cupei României.

Următorul meci al ,,studenţilor” este sâmbătă, ora 13:00, în deplasare cu CS Mioveni.

AFC Progresul Spartac

12
Răduţă
18
Lixandru
16
Leafu
23
Ghidurea
24
Grigore
6
Parfeon
11
Geană
19
Boiangiu
9
Cip. Stanciu
8
Donca
21
Tudorache

Au mai intrat: Vlad. Antrenor: Andrei Erimia.

FC Universitatea Cluj

21
Dur-Bozoancă
13
Taub
17
Cordoş
22
Căpuşă
91
A. Coman
29
Giurgiu
23
Greu
77
Hordouan
10
Florescu
7
Ursu
11
M. Coman

Au mai intrat: Takacs, Haţiegan, Berci. Antrenor: Adrian Falub.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.