JSport.roJSport.ro

IMG_4126Universitatea Cluj are probleme în a transfera jucătorii aflaţi sub contract cu societatea condusă în ultimii ani de către Marieta Anastasescu, astfel că se vede nevoită să caute jucători pe care să se poată baza cel puţin în startul sezonului Ligii a IV-a.

Noua conducere a „şepcilor roşii” a anunţat organizarea unui trial săptămâna viitoare, la care sunt aşteptaţi jucători născuţi înainte de anul 2000. Aceştia vor fi văzuţi la lucru de către fostele glorii ale Universităţii, Ioan Ovidiu Sabău, Marius Popescu şi Zsolt Szilagyi, trialul fiind organizat marţi şi miercuri, de la ora 09:00, pe terenul din baza CMC.

„Povestea Universităţii Cluj continuă în Liga a IV-a, printr-un parteneriat între comunitate şi universităţile clujene, în centrul căruia se află sportivii şi suporterii. Clubul fondat în 1919 se întoarce, astfel, la valorile care l-au transformat într-unul dintre cele mai iubite branduri sportive din România. Universitatea Cluj acordă o atenţie specială educării şi formării tinerilor prin sport, respectând crezul lui Iuliu Haţieganu: ’Scopul nostru nu este acela de a crea campioni, ci oameni sănătoşi; nu record, ci armonie; nu ură, ci camaraderie; nu victorie personală, ci victoria naţiunii; nu speculă, ci jertfă’. Continuând tradiţia de aproape 100 de ani, ’studenţii’ caută acum liderii noii generaţii care va lupta pentru promovare în sezonul 2016/2017. Trialul organizat în zilele de 23 şi 24 august va completa lotul cu care, în septembrie, Universitatea Cluj va aborda noul sezon”, se anunţă într-un comunicat al noului departament de comunicare creat la „U” Cluj.

Universitatea Cluj ar fi trebuit să evolueze în acest weekend în Cupa României, însă lipsa jucătorilor aflaţi sub contract cu noua societate care va continua tradiţia “şepcilor roşii” a dus la amânarea partidei.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.