JSport.roJSport.ro

img_1599Universitatea Cluj va juca, miercuri după-amiază, cu Sticla Arieşul Turda, în turul II al Cupei României, faza judeţeană.

Calificată fără să evolueze în această fază, după ce Someşul Apahida s-a retras din competiţie, „studenţii” au obţinut amânarea meciului cu Sticla Turda pentru 5 octombrie, câştigătoarea de mâine urmând să ajungă în semifinalele Cupei, însă la categoria Ligii a IV-a.

Faţă de sezonul trecut, atunci când, după desfăşurarea a două tururi din Cupa României, învingătoarele din acest eşalon fotbalistic erau împerecheate cu alte echipe din Liga a V-a, sistemul a fost schimbat de către AJF Cluj. Astfel, cele patru formaţii rămase din Liga a IV-a vor lupta între ele pentru a-şi stabili învingătoarea, după semifinale şi finală, aceasta urmând să-şi continue cursa pentru trofeu alături de câştigătoarele seriilor Ligii a V-a.

Deja calificate în semifinalele Ligii a IV-a sunt Olimpia Gherla, Ardealul Cluj şi Armenopolis Gherla, Universitatea Cluj sau Sticla Turda urmând să completeze careul de aşi. De menţionat că marea finală a Cupei României, faza judeţeană, în care va evolua cel puţin o echipă din Liga a V-a, se va disputa după finalul campionatului, iar câştigătoarea va participa în primul tur al fazei naţionale a Cupei României, sezonul 2017-2018.

Meciul dintre „U” Cluj şi Sticla Turda se va disputa miercuri, de la ora 16:00, pe Cluj Arena şi este o ocazie bună de revanşă pentru elevii lui Marius Popescu, care au pierdut la Turda, sâmbătă, primele puncte din acest sezon.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.