JSport.roJSport.ro

img_8699_1024x683Orice suporter al Universităţii Cluj va putea participa, începând din această săptămână, în mod activ în viaţa clubului.

Proiectul „socios” va porni la drum de joi, 3 noiembrie, fiecare fan fiind aşteptat să cotizeze cu suma de 100 de lei, valoarea pentru anul 2016, în schimbul banilor urmând să primească un card de apartenenţă. Pe baza acestei „dovezi”, suporterii vor putea participa activ în viaţa clubului, vor lua parte la Adunarea Generală şi vor fi informaţi periodic cu tot ce se întâmplă la echipa lor de suflet.

Mai jos puteţi afla paşii care trebuie urmaţi pentru a deveni membru cotizant, potrivit unui anunţ al conducerii Universităţii.

VARIANTA A
Vino la standul clubului din Iulius Mall, etaj 1, unde poţi completa adeziunea şi achita pe loc cotizaţia, cu cardul sau în numerar.
VARIANTA B
Pasul 1 – Consultă AICI Regulamentul privind statutul de membru susţinător al F.C. Universitatea Cluj.
Pasul 2 – Descarcă AICI (pdf) sau AICI (doc) adeziunea.
Pasul 3 – Completează şi semnează adeziunea.
Pasul 4 – Achită cotizaţia (prin ordin de plată sau transfer bancar) în contul RO09 BTRL RONC RT03 5637 7301, deschis la Banca Transilvania Cluj pe numele Asociaţiei Club Sportiv de Fotbal Alb-Negru a Studenţilor Clujeni, precizând pe documentul de plată “Cotizaţie membru F.C. Universitatea Cluj”.
Pasul 5 – Trimite adeziunea semnată, însoţită de dovada plăţii, pe e-mail contact@fcuniversitateacluj.ro sau prin poştă, la adresa: Cluj Arena, Aleea Stadionului nr. 2, Cluj-Napoca, jud. Cluj, menţionând pe plic “Pentru F.C. Universitatea Cluj”.
După aprobarea adeziunii de către Comitetul Director, veţi fi notificat(ă) şi veţi putea ridica, de la standul nostru din Iulius Mall, cardul care atestă calitatea de membru al F.C. Universitatea Cluj.
Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.