JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj va reveni pe Cluj Arena duminică, în derby-ul cu ACS Energeticianul. Va fi primul meci jucat pe propriul stadion de „studenţi” după mai bine de doi ani.

Ultimul joc a fost cel de tristă amintire cu Olimpia Satu Mare, care a dus, în cele din urmă, la falimentul vechii societăţi care administra clubul.

Acum, cu baze mult mai solide, „şepcile roşii” vor primi vizita unei contracandidate la promovare, ACS Energeticianul. Nou-promovată ca şi „U”, fosta ACS Şirineasa are punctaj maxim după două etape şi vine după a treia victorie consecutivă la Cluj.

„Este clar că suntem mai valoroși, dar asta trebuie să o demonstrăm pe teren. Nu mai avem voie să tratăm meciurile ca în liga a treia, iar cei noi trebuie să treacă peste faptul că au fost împrumutați aici. Dacă vor demonstra pe teren, sunt convins că împrumutul va deveni un transfer definitiv. Vrem toate punctele cu Energeticianul”, a declarat Goga, pentru site-ul oficial al clubului.

Pe Cluj Arena va debuta în tricoul „studenţilor” şi golgheterul din amicale, Cristian Gavra.

„Pornind de la versurile unui cântec al galeriei, abia aştept să fac primul pas pe stadion şi să îmi ajut colegii, bineînţeles. La Târgovişte, din păcate, nu am avut spiritul de luptă necesar pentru a ne impune. Noi suntem o echipă cu mai multă calitate, cu jucători care au strâns numeroase selecţii în echipa națională şi putem oricând să facem diferenţa. Nu avem voie să repetăm aceste greșeli și trebuie să câştigăm următorul meci”, a spus şi Gavra.

„U” Cluj-Energeticianul va fi duminică, de la ora 15:00, pe un teren care nu se va prezenta foarte bine, după ce a fost turnată o cantitate importantă de nisip în ultimele zile.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.