JSport.roJSport.ro

IMG_5750După o pauză de o săptămână şi jumătate, Universitatea Cluj îşi reia parcursul în Liga a II-a cu un meci extrem de greu pe terenul liderului din play-out, CSM Râmnicu Vâlcea, în ultima etapă a turului.

Ciupe şi colegii său au nevoie măcar de un rezultat de egalitate în partida din „Zăvoi”, programată mâine după-amiază, mai ales în contextul în care, sâmbătă, cele două formaţii se vor întâlni din nou, de data aceasta pe Cluj Arena.

Olimpia Satu Mare, echipa aflată imediat deasupra lui „U” are două meciuri consecutive cu Metalul Reşiţa şi este de aşteptat ca sătmărenii să obţină punctaj maxim. Cu acest scenariu în faţă, „U” ar trebui să scoată măcar un egal la Vâlcea, adică acelaşi rezultat pe care l-a obţinut şi Olimpia în confruntarea cu formaţia vâlceană, iar apoi să forţeze, după doar trei zile, un succes pe Cluj Arena. Şoimii Pâncota, echipa care se află acum pe loc de salvare, la două puncte în faţa lui „U”, va avea parte de o dublă cu Unirea Tărlungeni, arădenii fiind favoriţi să obţină cel puţin o victorie din aceste două jocuri.

Elevii lui Ovidiu Sărmăşan şi Mihai Nădăban vor fi, însă, într-o situaţie extrem de grea dacă vor pierde ambele partide din această săptămână, pe lângă faptul că adversarele clujenilor se pot distanţa în clasament, nici programul din returul play-out-ului nu le e favorabil „studenţilor”. Aceştia vor întâlni pe teren propriu doar pe Olimpia Satu Mare şi vor lupta pentru salvare la Tărlungeni şi Pâncota.

Meciul de mâine, cu CSM Râmnicu Vâlcea, va începe la ora 17:00, iar mai jos puteţi vedea şi clasamentul din acest moment al play-out-ului seriei Vest din Liga a II-a.

  1. CSM Râmnicu Vâlcea    25p
  2. Şoimii Pâncota             22p
  3. Olimpia Satu Mare        21p
  4. „U” Cluj                       20p
  5. Unirea Tărlungeni         11p
  6. Metalul Reşiţa             -10p
Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.