JSport.roJSport.ro
foto: turdanews.net
foto: turdanews.net

Universitatea Cluj va merge sâmbătă dimineaţă la Turda, acolo unde va disputa derby-ul etapei a şasea a Ligii a IV-a.

Această deplasare ar putea fi cea mai dificilă din campionat pentru „studenţi”, turdenii având aceleaşi obiective cu ale Universităţii, Sticla fiind la un punct deasupra clujenilor în clasament. Tocmai din aceste motive, alb-roşii au promis că vor să le pună mari probleme elevilor lui Marius Popescu, o eventuală victorie a Sticlei nefiind văzută drept o surpriză în vestiarul gazdelor de mâine.

„Eu cred că va fi un meci deschis oricărui rezultat. Poate câştiga oricine, iar noi trebuie să profităm de avantajul terenului propriu. Acest meci va fi şi un examen pentru noi, să vedem exact potenţialul fiecărui jucător în parte. Am putea juca deschis şi să pierdem sau am putea să ne închidem şi să câştigăm, dar important e să fie şi un meci spectaculos pentru lumea care va veni la stadion. Eu întotdeauna mă gândesc la victorie şi asta încerc să le transmit ş băieţilor. Nu cred că ar fi o surpriză dacă vom câştiga, pentru că un joc nu seamănă deloc cu altul, iar noi plecăm de pe o anumită poziţie în acest meci”, ne-a spus antrenorul turdenilor, Artur Podar, echipa sa pierzând dramatic victoria la Mintiu-Gherlii în etapa intermediară de miercuri, după ce a avut 2-0 în repriza a doua.

Supărarea trăită acum două zile s-ar putea transforma în bucurie mâine, obiectivul Sticlei fiind să rămână în faţa lui „U” şi după acest joc, turdenii fiind acum pe locul doi, la egalitate cu liderul Olimpia Gherla.

„Păcat că nu am câştigat miercuri, dar până la urmă poate fi efectul bumerangului. Să fi fost dezamăgire miercuri şi bucurie sâmbătă. Obiectivul este să rămânem în faţa Universităţii în clasament, inclusiv un egal fiind un rezultat de moral pentru băieţi. Important e să facem un joc frumos, însă ştiu că se poate întâmpla orice, inclusiv ca jucătorii mei să cadă din punct de vedere moral, pentru că aici e şi diferenţă de valoare, iar Universitatea are acei jucători experimentaţi care pot să facă diferenţa în astfel meciuri”, a mai declarat antrenorul turdenilor.

Meciul de mâine va începe la ora 11:00 şi se va disputa pe stadionul municipal din Turda, acolo unde Universitatea Cluj a jucat ultima oară un meci oficial în 2009, în Liga a II-a. După acest joc, cele două echipe se vor întâlni şi miercuri, într-o restanţă din Cupa României, faza judeţeană, jocul urmând să aibă loc pe Cluj Arena.

De menţionat şi că, la Tribunalul Botoşani, a fost deschisă, aşa cum era de aşteptat, procedura de faliment a FC Universitatea Cluj, societatea care îi aparţine în acte lui Florian Walter, dar care nu mai are nicio legătură cu actuala echipă din Liga a IV-a.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Hai sa fim seriosi..:)))) Nu stiu de unde apar sperantele astea ale turdenilor. Pronosticul meu e cel putin 5-6 goluri diferenta pentru “U”. Cand te chinui cu echipe “satesti” precum Mintiu Gherlii si abia bati Viile Dejului nu poti sa te astepti la minuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.