JSport.roJSport.ro

IMG_3040Universitatea Cluj speră să obţină, miercuri, a patra victorie consecutivă în liga a doua, elevii lui Mihai Teja urmând să întâlnească pe FC Bihor. Chiar dacă situaţia financiară a clubului „studenţesc” nu este cea mai roză, totuşi clujenii vor întâlni o echipă a cărei jucători nu şi-au mai primit banii din primăvară.

Ba mai mult, situaţia în tabăra orădenilor a atins cote disperate, în oraş fiind deja văzute urne în care oamenii pot dona o anumită sumă de bani pentru salvarea echipei de fotbal. Campania a început chiar la meciul cu Gaz Metan Mediaş, de pe teren propriu, la intrarea în stadion fiind aşezată o astfel de urnă pe care scria „Salvaţi FC Bihor. Donaţi pentru echipa de suflet”.

foto: bihon.ro
foto: bihon.ro

De altfel, chiar antrenorul Dan Mănăilă a anunţat, după meciul din weekend, că jucătorul Cristian Andor, în acelaşi timp şi căpitanul echipei, vrea să renunţe la fotbal şi să-şi caute de lucru. “Omul acesta nu mai are ce mânca, se confruntă cu mari probleme acasă”, a fost declaraţia tehnicianului bihorean.

Printr-o situaţie asemănătoare au trecut şi jucătorii Universităţii în urmă cu trei ani, atunci când, după un meci cu CFR Cluj, câştigat de feroviari cu 2-1, suporterii au coborât la vestiare şi au donat o pungă în care se aflau aproximativ 6.500 de lei, bani strânşi în timpul partidei, jucătorii de atunci nefiind plătiţi de patru luni.

Meciul „U” Cluj-FC Bihor contează pentru ultima etapă a turului şi va începe la ora 14:00. Biletele au fost puse în vânzare de astăzi la stadion şi au acelaşi preţ unic, de 10 lei.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.