foto: Cosmina Măcicășan

Au mai rămas două zile până la cel mai important meci din ultimii trei ani al Universităţii Cluj.

“Şepcile roşii” vor primi vizita celor de la Hermannstadt, în primul meci al barajului pentru Liga 1.

Jucătorii lui Lobonţ sunt concentraţi 100% pe acest joc şi speră la o victorie care să le mărească şansele pentru retur.

“Când ne-am apucat de fotbal, pentru astfel de meciuri am făcut-o. Meciuri cu miză, cu stadioane pline. Trebuie să jucăm şi să arătăm bine şi cred că putem să obţinem rezultatul pe care ni-l dorim cu toţii. Teoretic, cei de la Sibiu au alt ritm, dar noi am arătat bine în meciurile mai grele din acest sezon, poate doar în afara celui de la Petrolul”, a spus astăzi Dorin Goga, cel în care fanii “studenţilor” îşi pun cele mai mari speranţe.

colaj foto: Silviu Cristea

“Suntem conştienţi că întâlnim o echipă puternică, pregătită de un antrenor cu experienţă, pe care eu îl respect foarte mult. Ei au prima şansă, dar nu trebuie să ne temem de aceste două meciuri. De altfel, cariera şi viitorul meu nu depind de aceste două meciuri. E un joc de fotbal, indiferent de ce se întâmplă”, a declarat şi Lobonţ.

Interesul pentru partida de pe Cluj Arena este unul uriaş, iar fanii fac coadă la bilete mai ales la standul clubului din Iulius Mall. Tichetele se vând acum şi la Sala Polivalentă, iar de mâine şi la Cluj Arena.

Cum abonamentele sunt valabile şi pentru acest meci, organizatorii se aşteaptă la 15.000 de spectatori. De altfel, în ultimele ore Clujul a fost împânzit şi de mesaje care cheamă lumea la meci. “E cireaşa de pe tort să joci acasă, pe un stadion plin, cu nişte suporteri minunaţi. Pentru mine e extraordinar”, a încheiat Goga.

Meciul dintre “U” Cluj şi Hermannstadt va fi duminică, de la ora 18:00.

Sibiul a jucat multe meciuri cu echipe din Liga 1, dar nu cred că a avut foarte multe rezultate pozitive. Poate contează şi faptul că suntem mai obișnuiți cu victoria, deşi este alt nivel, într-adevăr”, Octavian Abrudan, “U” Cluj

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte