JSport.roJSport.ro

IMG_5883Universitatea Cluj va întâlni, mâine dimineaţă, pe CSM Râmnicu Vâlcea, în etapa a şasea a play-out-ului.

Remiza eroică din urmă cu două zile îi ajută mai ales la moral pe elevii lui Ovidiu Sărmăşan şi Mihai Nădăban, care sunt obligaţi, însă, să învingă în acest weekend pentru a păstra şanse importante la salvarea de la retrogradare. Misiunea clujenilor, care nu îl vor avea în teren pe Octavian Ursu, eliminat miercuri, se anunţă mai dificilă decât la mijlocul acestei săptămâni, vâlcenii anunţând că au intrat în lupta pentru evitarea retrogradării după acea remiză.

„Din acest moment cred că şi noi suntem în aceeaşi linie cu celelalte echipe din play-out şi am intrat într-o luptă de lungă durată, care se poate duce până în ultima etapă. Sunt 10 zile în care jucăm trei meciuri foarte importante pentru noi şi pentru viitorul nostru”, a spus antrenorul CSM-ului, Adrian Dulcea, conform liga2.ro.

Din nou „U”, însă, trebuie să privească şi la echipele din faţa sa, dacă Olimpia Satu Mare are asigurate cele trei puncte, sătmărenii jucând cu Metalul Reşiţa, Şoimii Pâncota are, la rândul ei, şanse mari să o învingă pe Unirea Tărlungeni, pe teren propriu.

În cel mai negru scenariu pentru „U”, un eşec mâine, coroborat cu victoriile contracandidatelor sale la salvarea de la retrogradare, ar lăsa formaţia clujeană la patru puncte de locul de baraj, victoria fiind, în aceste condiţii, mai mult decât necesară. „U” Cluj va mai evolua o singură dată pe teren propriu până la finalul campionatului, peste alte două etape, cu Olimpia Satu Mare.

Partida de mâine cu vâlcenii va începe la ora 11:00, biletele putând fi cumpărate la preţul unic de 10 lei, reducere având elevii şi pensionarii.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.