JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a aflat când va juca în următoarele trei etape din Liga a II-a, după ce sâmbătă, de la ora 13:00, va evolua la Mioveni.

„Studenţii” mai au de aşteptat până să joace şi de la ora 11:00, atunci când are loc majoritatea meciurilor dintr-o etapă.

Astfel, după deplasarea din judeţul Argeş, pentru „U” va urma un meci cu Daco-Getica Bucureşti pe teren propriu, fosta Juventus Colentina, care va fi duminică, 7 octombrie, de la ora 12:00.

După două zile, „şepcile roşii” vor pleca în cea mai lungă deplasare a sezonului, pentru partida de miercuri, ora 16:00, împotriva Farului Constanţa, ce va avea loc la Techirghiol. În etapa a 12-a, „U” va juca şi la o oră de maximă audienţă, tocmai cu cel mai slab adversar din campionat. Sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 20:30, clujenii vor primi vizita actualei „lanterne roşii”, Dacia Unirea Brăila.

Până la aceste meciuri, Universitatea va juca mâine în Cupa României cu Progresul Spartac, la Bucureşti, joc care va începe la ora 16:30.

“Nu ne propunem să câştigăm Cupa României, dar vrem să ajungem cât mai departe. Anul trecut am mers până în optimi, unde am întâlnit-o pe Dinamo, aşa că pentru noi va fi o performanţă dacă vom reuşi o nouă calificare”, a declarat antrenorul Universităţii, Adrian Falub.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.